Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Euthyrox și aritmii
08-01-2021, 08:08 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-01-2021 09:52 PM de andremi.)
Mesaj: #21
RE: Euthyrox și aritmii
Am rămas pe 88 mcg Euthyrox (t4) până astazi adică mai mult de un an, timp in care tsh a oscilat intre 1 și 4, ft4 undeva intre minimul și mijlocul valorilor de referinta iar ft3 la minim. De fapt acest ft3 a fost întotdeauna la minim, uneori pe roșu.
In 2019 am fost ultima oară la endocrinolog si l-am rugat să-mi dea o reteta pt t3 (triiodotironina) dar n-a vrut din cauza problemelor cardio care s-ar fi putut agrava sau din contra...Desi l-as fi putut procura si fara reteta am hotarat sa fac ce spune doctorul.
In ultimii 6 ani am avut extrasistole, tahicardie, puls neregulat, intepaturi in piept, dureri musculare, de cap, oboseala si multe altele.
Ultimele analize:
tsh 3,34 (0,35-5,10)
ft4 1,07 (0,50-1,40)
ft3 2,10 (2,00-4,40)
Azi am consultat un alt endocrinolog care mi-a dat reteta pt Accu-thyrox (t4) iar la intrebarea mea daca pot lua si t3 nu a parut deloc ingrijorat de efectele adverse.
De maine incep noua schema despre care sper sa va mai povestesc...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)