Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dureri piept
21-02-2018, 11:54 PM
Mesaj: #1
Dureri piept
Buna seara, de ceva timp prezint niste dureri la nivelul brațului stâng, durerile apar spontan dar nu sunt atât de intense ci doar deranjante. Alături de aceste dureri prezint și un disconfort toracic mai precis în zona sternului dar nu dureros. Acum un an am făcut analize detaliate la spitalul clinic CF2 acestea constând în ekg, holter, analize de sânge și ecograf. Rezultatele fiind bune doctorul dandu-mi diagnostic de tahicardie dar fără prescripție medicală. Precizez că am avut și mana rupt la nivelul antebrațului mai precis dubla fractura iar acum 1 an jumate am căzut destul de rău în cot și am avut cotul umflat ceva timp dar la radiografie nu s a constatat vreo complicație . Întrebare mea este, se poate totuși să fie vreo afecțiune a inimii sau e din cauza stresului sau repercusiuni de la accidentele asupra brațului? Mulțumesc, aștept un răspuns.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
22-02-2018, 03:31 PM
Mesaj: #2
RE: Dureri piept
(21-02-2018 11:54 PM)fakeidmess09 a scris:  Întrebare mea este, se poate totuși să fie vreo afecțiune a inimii sau e din cauza stresului sau repercusiuni de la accidentele asupra brațului? Mulțumesc, aștept un răspuns.
Eu zic sa stai linistit , nu te mai ingrijora ca ai ceva la inima , toata problema e de la dubla fractua plus traumatismul la cot . Acea fractura te va deranja toata viata mai ales cind situatia atmosferica e incarcata , mai bine zis vei fi un meteo sensilil si vei sesiza schimbarea timpului cu multe ore inainte .
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)