Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dureri de cap ciudate
28-08-2013, 11:08 PM
Mesaj: #1
Dureri de cap ciudate
Buna seara,
Ne confruntam de cca o luna cu o problema de sanatate a fiicei, in varsta de 23 ani. Totul a inceput cu dureri de cap si stare generala proasta. A facut analize si investigatii medicale RMN, TC, ecografie doppler, analiza glandei tiroide, control la cardiologie, interne, pulmonar, ORL, stomatologic, etc.. La anlizele de sange nu au fost in regula valorile la: leucocite 11,7 (referinta 4,0-10,0), granulocite 8,3 (2.0-7,5), limfocite 24 (25-45%) si VSH 15 (0-10). Au fost efectuate analize la urina, exudat faringian, nazal, helicobacteri pylori, toate avand rezultat negativ. In urma radiografiei la fata, a rezultat voalarea sinusurilor frontale. A mai iesit putin voalat si sinusul maxilar drept, la radiografia panoramica dentara. A fost internata la ORL o saptamana, unde i s-a facut tratament cu: C forte, hidrocordizon, no-spa, vitamina B1, B6, calciu gluconic, diazepam. Cu toate acestea, dupa externare fata acuza in continuare dureri, nu atroce, dar ciudate. Durerile persista mai mult in zona din spate a capului. Va rugam daca puteti sa ne dati un sfat. Multumim anticipat!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
29-08-2013, 09:55 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 29-08-2013 11:42 AM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: Dureri de cap ciudate
Analizele (in special leucocitele si VSH-ul ) au indicat prezenta unui proces infectios care a afectat sinusurile. Cauza poate fi o sinuzita sau o problema dentara cu rasunet sinusal. Poate ca la baza acestor dureri nevralgice a stat aerul conditionat. Trebuie facute investigatii in continuare si vazut daca sinusurile sunt curate. Poate tratamentul trebuia sa contina si antibiotice.
Sanatate fiicei Dvs.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
29-08-2013, 11:22 AM
Mesaj: #3
RE: Dureri de cap ciudate
Multumim pentru sfatul dumneavoastra! Conform celor relatate initial, a urmat o saptamana tratament in spital la sectia ORL, unde i-a fost administrat ca antibiotic, C forte. Urmare consultului stomatologic si radiografiei panoramice dentare, concluzia a fost ca, din acest punct de vedere nu sunt probleme. Putem spune ca, in ultimile 6-8 luni, la locul ei de munca a functionat permanent un sistem de aer conditionat tip caseta, de tavan. Multumiri inca o data! Sanatate si Dvs!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)