Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Durere inghinala/lombara/sold/testicule
12-11-2020, 11:02 PM
Mesaj: #1
Durere inghinala/lombara/sold/testicule
Buna ziua, am nevoie de o opinie cu privire la o situatie pe care o intampin.In urma unui contact sexual neprotejat, (coincidenta sau nu), la 10 zile mi-a aparut o durere inghinala bilaterala si testiculara. Inainte ca durerea sa apara, am facut si un efort fizic, am tras puternic de niste materiale metalice.
Convins ca m-am infectat cu chlamyd sau gonoree, am luat timp de 7 zile amoxicilina, fara rezultat. Mers la urologog, efectuat secretie uretrala, analiza urina, PSA normal, nu a aparut nimic. Urologul a scris prostatita si dat sumetrolin timp de 10 zile, vit. E, diclofenac, fara rezultat.
Dupa, am luat si 2 azitromicina de 500 mg insa tot nu m-a ajutat. La 20 zile dupa amitromicina, efectuat PCR chlamydia, gonoree, sifilis, HIV, toate negative. Aceeleasi ivestigatii le-am repetat si la 90 de zile de la expunere, acelasi rez. negativ.
La 92 zile am efectuat ecograf si mi s-a spus ca este adenopatie inghinala bilaterala, i-am expus dr. situatia si a zis ca sigur este de la BTS si acestea nu apar in investigatii; mi-a prescris azitromicina timp de 7 zile, insa fara efect...
Inainte de a lua anitbioticul, am efectuat din nou analize chlamydia (proba sange), sifilis, HIV (105 zile dupa expunere), toate fiind negative ! Efectuat si homoleuc. completa, VSH, proteina C reactiva, toate sunt in valori normale.
Mers la alt urolog, efectuat ecograf si a exclus adenopatie inghinala si recomandat RMN coloana lombara, imsa nu a aparut nimic nici acolo
Nu am slabit, nu ametesc, doar ma aprind la fata, simt ca imi ard obrajii insa nu am febra !
Vazut si 2 chirurgi, unul a zis ca este hernie inghinala (mi-a impins un deget in sus la baza penisului), altul a zis ca nu este vorba de asa ceva ! Total confuz !
Durereile sunt inghinale bilateral, (senzatie de usturime, arsura), durere usoara in testicule (mai ales stangul, jena as spune), durere lombara joasa (umeori puternica), durere muschi fesieri, durere solduri (nu mereu), durere ce coboara spre pulpa piciorului. Pentru durerea lombara joasa (langa zona fesiera), am folosit voltaren si m-a mai ajutat, doar atat.
Ce investigatii sa mai efectuez, catre ce medic sa ma adresez? Sunt deja disperat !
Va multumesc enorm !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
13-11-2020, 07:13 PM
Mesaj: #2
RE: Durere inghinala/lombara/sold/testicule
Probabil ca efortul fizic facut a condus la aceste probleme. O BTS e putin probabila dupa atatea analize negative. Daca peretele abdominal nu prezinta umflaturi in zona inghinala e putin probabil sa fie vorba de hernie inghinala. Probabil sunt microleziuni greu de declat ecografic care vor trece dupa o vreme. RMN-ul ar fi pus in evidenta o eventuala hernie discala. AR mai putea fi o cistita. Tot cu un urolog bun trebuie sa discuti si sa mai faci o ecografie de parti moi pentru a lamuri daca e vorba de adenopatii sau nu in zona inghinala. E posibila o leziune a unui nerv cum este cel sciatic de exemplu si ar fi util un control la neurolog urmat de un tratament de remielinizare daca se suspicioneaza o astfel de leziune.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)