Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Durere de cap cand tusesc, stranut, ma aplec.
22-08-2020, 11:06 AM
Mesaj: #1
Durere de cap cand tusesc, stranut, ma aplec.
Buna ziua,
Am 61 de ani ,nu sunt obez, tensiune normala, nu am diabet. De vreo 2 zile am observat ca ma doare capul cand ma aplec sau cand tusesc sau stranut. In pozitie ortostatica nu am aceste dureri. Noaptea ma simt bine ca si dimineata.Problemele incep dupa vreo ora, doua de miscare dar numai daca fac miscarile descrise mai sus. Nu am mai avut asa ceva niciodata pana acum si vreau sa intreb daca a mai patit cineva asa ceva si cum a rezolvat problema. Marti am programare la neurologie dar fiind o fire anxioasa am zis sa scriu ce mi se intampla si poate mai aflu cate ceva.Tot am impresia ca nu mai apuc ziua de maine. Multumesc pentru rabdare.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
22-08-2020, 01:48 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 22-08-2020 01:49 PM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: Durere de cap cand tusesc, stranut, ma aplec.
Durerile care nu sunt permanente au cauze legate de anumite procese inflamatoare sau traumatice locale, de nevralgii ce afecteaza anumite fascicole nervoase. In cazul tau poate fi o problema simpla cum e cea legata de statul mai mult timp in aer conditionat, de o problema in sfera dentara, o problema a articulatiei temporo-mandibulare. Nu ai de ce sa fii anxios. Tuturor ni se intampla asa ceva si poti verifica asta luand un antiinflamator usor, nurofen, sau chiar o aspirina si vedea daca senzatiile se atenueaza.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
22-08-2020, 02:00 PM
Mesaj: #3
RE: Durere de cap cand tusesc, stranut, ma aplec.
(22-08-2020 01:48 PM)SoulHealer a scris:  Durerile care nu sunt permanente au cauze legate de anumite procese inflamatoare sau traumatice locale, de nevralgii ce afecteaza anumite fascicole nervoase. In cazul tau poate fi o problema simpla cum e cea legata de statul mai mult timp in aer conditionat, de o problema in sfera dentara, o problema a articulatiei temporo-mandibulare. Nu ai de ce sa fii anxios. Tuturor ni se intampla asa ceva si poti verifica asta luand un antiinflamator usor, nurofen, sau chiar o aspirina si vedea daca senzatiile se atenueaza.

Multumesc pentru raspuns,incerc sa gestionez cumva anxietatea avand in vedere ca am in cap numai "hipertensiune intracraniana'' si urmarile ei,sa ma ia naiba . Multumesc inca o data.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)