Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diploma 2 Colegiul de farmacie din Ho Chi Minh City a deschis drugstore-ul
24-04-2018, 01:05 PM
Mesaj: #1
Diploma 2 Colegiul de farmacie din Ho Chi Minh City a deschis drugstore-ul
A absolvit Universitatea de Nursing, acum trebuie să studieze Diploma 2 din Ho Chi Minh City College of Pharmacy. Există un proprietar al unui magazin de farmacii? Sunt absolvenți conectați?
Colegiul de Medicină și Farmacie este condus de MoET sau MOLISA
Anterior (cao đẳng Y dược TPHCM), în sistemul național de învățământ existau două ministere, MoET, MOLISA. Cu toate acestea, există unele lacune în programul de formare. Începând cu 1 ianuarie 1977, MOLISA administrează oficial întregul stadiu al educației profesionale (cu excepția școlilor pedagogice și a sectoarelor de formare a cadrelor didactice).
[Imagine: van-bang-2-cao-dang-duoc-co-duoc-ban-thuoc.jpg]
La ceremonia de predare a celor două ministere, Ministerul Educației și Formării Profesionale va preda conducerii de stat a învățământului profesional la MOLISA cu 6 conținuturi, inclusiv: funcțiile de management de stat pentru școli și sectoare Înregistrările de management de stat, proiectele privind educația profesională, sarcinile de formulare și implementare a proiectului, precum și personalul departamentului de învățământ profesional din cadrul Ministerului Educației și Formării .

De asemenea, două ministere au convenit să înființeze grupuri de lucru pentru a efectua transferul în perioada de tranziție (Văn bằng 2 Cao đẳng Dược TPHCM
). MOET este instruit în domeniul cadrelor didactice universitare, pregătirea teoretică a multora, determinând studenții să meargă la instituțiile medicale unde se pregătesc din nou. Acest lucru împiedică studenții să candideze la un loc de muncă. Ministerul Muncii, Invalizilor de Război și Afacerilor Sociale (MOLISA) este foarte practicat, calificat în formare, ajutând instituțiile care nu au nevoie de pregătire să recruteze absolvenți imediat. Fuziunea este în întregime benefică pentru studenți după absolvire
Curriculum-ul tuturor colegiilor medicale în general sau Colegiului de Medicină Pasteur în special este instruit în cel mai comun cadru al MOLISA.

În ceea ce privește colegii și universități, studenții și studenții, dacă îndeplinesc condițiile din regulamentele actuale, au dreptul să se transfere la învățământul superior dacă se dorește. MOET va ajusta țintele universităților pentru înscrierea studenților în TCCN-College-university pentru aceste subiecte.
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)