Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 3 voturi - 1.33 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coma
24-11-2016, 11:34 PM
Mesaj: #11
RE: Coma
Buna seara, soțul meu a suferit un stop cardiac acum o luna si o zi, a fost băgat in coma indusa, la o săptămâna si jumătate s a reușit scoaterea lui din coma indusa si de pe orice aparat, dar de atunci este intr o stare vegetativa, mișcă ochii, strănută, rade, mișcă mâini, picioare, se încruntă , dar voluntar nu face nimic, are 43 de ani si a stat 25 min cu inima oprită, timp in care i s a oferit masaj cardiac, etc...credeți k poate sa si revină din aceasta stare vegetativa?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
25-11-2016, 01:08 AM
Mesaj: #12
RE: Coma
Depinde de cat de extinse sunt leziunile cerebrale si daca sunt reversibile sau nu. Trebuie sa discuti cu neurologul. Sanatate multa!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
06-08-2023, 02:11 PM
Mesaj: #13
RE: Coma
Buna ziua!
Fratele meu a avut acuma 9 zile accident grav cu mașina și e in coma dar el are reflexii mari, gen ridica mâna dreapta mult, ochiul drept îl deschide și chiar a mișcat pupila nu doar din pleoapa. Acuma doua zile i-au scos și tubul care îl ajuta sa respire deoarece a început sa respire singur. A mișcat și mâna stânga care ii este operata și in tije. Dar are deja o zi de când a făcut febra mare și l-au intubat din nou. Nu reusesc sa ii scadă febra. Oare de la ce a făcut febra și cât de mult ii afectează starea? Medicii nu prea ne spun multe lucruri. Fratele meu are 27 de ani, in urma accidentului a avut mai multe traumatisme, la cap și la fata partea stânga e operat, va avea nevoie și de operație estetica când își revine. La coloana nu se știe sigur ce are pentru ca nu îl pot mișca și nu ii pot face nimic pana nu se stabilizează el. Dar din ce au zis doctorii, ar avea nevoie de operație. Azi i-au făcut CT la piept dar nu știm încă nimic. Pe mine deocamdată ma sperie starea de febra pe care ei nu o pot controla. Va mulțumesc pentru eventualul răspuns! O zi buna!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)