Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clinici din Germania angajeaza urgent medici pe specializarea ATI!
03-01-2013, 01:17 PM
Mesaj: #1
Clinici din Germania angajeaza urgent medici pe specializarea ATI!
Job Connect, companie de consultanta si recrutare de medici pentru Europa, cautam, urgent, Medici Specialisti pe Anestezie si Terapie Intensiva, pentru doua clinici din Germania.

Descrierea angajatorului:

Una dintre clinici se afla in Land-ul Bavaria.
Este formata din 10 departamente: Medicina Generala, Chirurgie Vasculara, Medicina Interna, Chirurgie traumatisme, Reabilitare Geriatrie, Departament pentru Femei, Departament pentru Igiena, Radiologie, Ortopedie, ATI. Pe langa aceste departamente principale, clinica ofera servicii suplimentare: Centru pentru dureri abdonimale, Centru Zi Oncologie Clinica, Laborator Tulburari de Somn, Ingrijirea plagilor moderne.

Aceasta clinica este interesata de un Medic Specialist pe Specializarea Anestezie si Terapie Intensiva, pentru a completa numarul de 9 medici de acest fel care lucreaza deja in clinica.
Pe la departamentul de Terapie Intensiva si/sau Anestezie trec in total 4900 de pacienti anual, pacienti ai departamentelor de Medicina Generala, Chirurgie Vasculara, Ginecologie, Ortopedie, Chirurgie Traumatisme. Inca 1300 de pacienti anual provin din Chirurgia ambulatorie.

Activitatile unui Medic Specialist pe ATI in aceasta clinica se incadreaza in una sau mai multe din cele 4 sectii ale departamentului: Anestezie (Masuri pentru gestiunea sangelui, pregatire anestezie, anestezie ambulatorie); Terapie Intensiva ( Monitorizarea functiilor vitale, monitorizare hemodinamica, perfuzii, transfuzii, nutritie artificiala, stimulare cardiaca, ventilatie mecanica (5 spatii disponibile), hemofiltrare continua, terapie paliativa in caz de nevoie); Managementul durerii (blocul nervilor periferici sau dupa o interventie chirurgicala majora); Servicii de Medicina de Urgenta (in clinica si in afara ei, in colaborare cu alte Unitati de medicina de urgenta).

A doua clinica este situata in centrul Germaniei.
Clinica este una de reabilitare pentru boli neurologice si ortopedice, cu 271 de paturi, 3000 de pacienti pe an si 174 de angajati.

Activitatile unui Medic Specialist pe Specializarea Anestezie si Terapie Intensiva, in aceasta clinica, ar fi cele de Management al Durerii pe durata spitalizarii pacientilor, in functie de nivelul de complexitate al suferintei respectivului pacient.

Cerintele pentru medicii care urmeaza a fi plasati in aceste clinici sunt:

interes pentru dezvoltarea carierei in sistemul medical german;
seriozitate si transparenta in luarea angajamentelor;
grad de minim Medic Specialist in sistemul medical romanesc;
nivel de limba germana cat mai apropiat de B2;
disponibilitatea de relocare/ plasare imediata in clinica.

Beneficii:
profesarea intr-un mediu european, cu echipamente si tehnologii moderne;
grila de salarizare conform sistemului medical german;
consultanta si sprijin din partea Job Connect pe durata intregului proces, de la pregatirea primului contact cu clinica, pana dupa adaptarea medicului la noul loc de munca si finalizarea tuturor actelor si aprobarilor necesare.

Pentru alte detalii si informatii va stam la dispozitie la numerele de telefon 0754048248/ 0744549554 sau la e-mail medici@jobconnect.ro.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)