Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce se intampla cu mine ?
16-08-2016, 06:55 PM
Mesaj: #1
Ce se intampla cu mine ?
De 6 luni, am vise cu scenarii de film, cu mine in rolul principal. Ceea ce visez nu am mai vazut in alte filme, nici ceilalti partici[panti ai visului (actori) nu ii cunosc. Visele sunt cat se poate de ciudate si pe majoritatea nu mi le mai amintesc cand ma trezesc, ci doar o senzatie ca am visat ceva ciudat si briliant. Pe unele am reusit sa mi le amintesc dupa ce m-am trezit si le-am asternut pe hartie. Celelalte dispar, puf, dupa ce ma trezesc. Ce se intampla cu mine ? Asta e tot ce visez daca visez. De la 4 ani mi-am dorit sa devin actor, am practicat meseria de la 6 pana la 12 ani. De 1 an de zile dorinta de a devenii actor si scriitor de film e foarte arzatoare (si nu a incetat vreodata), ma gandesc non-stop la scenarii si chestii legate de film, iar cand visez ma sochez. Visez scene de film (pe care nu le-am vazut - nu prea urmaresc filme), cu mine in rol principal (ma vad pe mine in diferite ipostaze, costume et cetera). De asemenea de 10 ani am o senzatie cum ca as vedea viitorul; vad niste chestii care se intampla in prezent si care se intampla si in viitorul apropiat exact la fel - idem.(am avut o colega in liceu care avea aceleasi viziuni). Am nevoie de doctor ?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
16-08-2016, 07:03 PM
Mesaj: #2
RE: Ce se intampla cu mine ?
Nu, nu cred. Visele sunt in marea lor majoritate oglinda obsesiilor si dorintelor noastre. A spus-o foarte clar Freud.
Implineste-ti visele si ele vor deveni o realitate. Vei visa cu totul altceva! happy
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
16-08-2016, 07:06 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 16-08-2016 07:14 PM de f300.)
Mesaj: #3
RE: Ce se intampla cu mine ?
Exista vreo solutie sa "capturez" acele vise ? Cand visez sunt captivat de ceea ce se petrece, iar cand ma trezesc nu imi mai amintesc mare lucru.


PS.
daca tot am deschis acest topic, as vrea sa stiu care ar fi cauzele ametelii ? Dupa 5 rotiri ale craniului, ametesc instant, cad la pamant. Poate fi o problema oftalmologica sau altceva ? Stau mult la PC si obisnuiesc sa citesc noaptea. Multumesc.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
17-08-2016, 12:04 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 17-08-2016 12:05 AM de SoulHealer.)
Mesaj: #4
RE: Ce se intampla cu mine ?
Control oftalmologic si ORL. Probabil ca sunt probleme de capacitatea de acomodare a ochilor care conduc la ametelile mentionate.
De regula nu ne mai reamintim visele daca trezirea se produce lent, normal. E de preferat sa traim mai putin intr-o realitate virtuala, si sa avem mai putine trairi onirice. Pana la urma visele sunt o supapa care ar trebui sa ne protejeze creierul de obsesii, frustrari, dorinte neimplinite. Cu timpul acest lucru chiar se intampla, visele obsesive devenind din ce in ce mai rare pe masura ce trece timpul. E important sa rezistam tentatiei de a ne refugia prea mult intr-o lume imaginativa. Asta ar fi o dovada a incapacitatii nostre de a infrunta realitatea si a ne realiza idealurile, de a ne materializa dorintele.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)