Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 1 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce să am la stomac ? :((
10-05-2017, 06:56 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-05-2017 08:02 PM de Ionuț Silviu.)
Mesaj: #1
Ce să am la stomac ? :((
Salutare ! Chiar am nevoie de ajutor ... Am 22 de ani și 1.75 înălțime și 70 de kg . Am avut un stil de viață sănătos ( mult sport ) dar și mese foarte calorice . Mâncam orice și la orce ore fără să am bun simt . Dulciurile ,chiar depășind o ciocolata și încă ceva dulce , asta doar într-o zi . Plus mâncarea care era doar prăjită și sucuri cu acid . Nu prea exista apa , doar cola , pe care o beam și când mă trezeam să merg la baie ( ajungeam să beau cam o sticlă pe zi , chiar mai bine ) . Mâncarea foarte iute și sărată . De exemplu puneam sos picant și piper o fiecare felie de pizza . Acum două luni am luat pastile pentru gripă . Nu prea am obiceiul să mănânc dimineața . Luam pastile din 6 în 6 ore timp de câteva zile . Sunt genul de persoană care face abuz de piper , sare , sucuri cu acid , chiar si noaptea , plus dulciuri . Am început să am scaun moale și să sângerez foarte puțin după ce aveam scaun , asta timp de 4-5 zile . Sângerare era foarte mică , niște firimituri mici , cam așa ( nu mari ) . Cred că e și din cauză că mă șterg foarte apăsat . După acele firimituri de sange cât unghia mică , am luat pastile pentru hemoroizi și nu am mai avut nimic ( am luat 3 pastile ) . Si tot de aproape două luni am dureri de stomac , asta după ce mănânc prăjit și beau suc cu acid . Acum o lună am mâncat doar de regim și mi-a fost bine , asta până am mâncat un corn prăjit și mâncare prăjită . Vreau să spun ca durerile erau înțepătoare și din când în când . Acum sunt mai mici și mai rare . Aseară am fost la urgență pentru că problema mă macină foarte tare și încă o face . Mi s-a făcut o ecografie abdominală și mi s-a spus că " ficatul este sănătos , bila este leneșă , pancreasul este bine , un fir de nisip la rinichi , și aciditate gastrică ( a zis că nu crede că e ulcer sau altceva ) Nu am vomitat , nu am scaun cu sange , nu îmi este rău . Am simptome ; râgâit , gaze și atât . Vă rog să îmi răspundeți , mulțumesc frumos ! Am fost la medic primar și-am făcut ecograf abdominal plus control , totul a ieșit foarte bine . Analizele tot așa , doar la bilirubina 1.113 . A spus că e Ok . Sunt la regim de 7 zile și mi-a dat două tipuri de pastile " pilorix " pentru 14 zile și Lanzul pentru 20 de zile și regimul să fie până la 30 de zile . Mă sperie gândul că am ceva la stomac ( ulcer , cancer ... ) mă tot gândesc și citesc prostii . Mi s-a spus să nu mă tot gândesc , nu îmi face bine . Dacă mănânc o banană , râgâi și am gaze . Orice mănânc îmi provoacă gaze și râgâituri... ( mi s-a spus că dacă am simptomele astea , îmi lucrează organismul ) nu știu ce să mai cred ... scaunul e moale și galben .. ieri am mâncat orez cu caș și s-a întărit , azi e moale ... ( am și poză ) asta dacă ajută mai mult ... Chiar și după unele mese de regim , am o mică înțepătură în capul pieptului ...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2017, 09:54 AM
Mesaj: #2
RE: Ce să am la stomac ? :((
Ai facut o gastrita antrala probabil. Iti inchipuiai ca poti sa ii dai stomacului tot felul de prostii de la fast-food, otrava numita cola si el iti va accepta orice? Daca ai mai facut si tratament cu antibiotice fara sa iei si un probiotic, ti-ai dat peste cap si flora intestinala. Respecta tratamentul indicat de gastroenterolog si tine regimul recomandat. Banana este buna pentru stomac, dar din pacate fermenteaza intestinal, mai ales daca este foarte coapta. Cu cat te gandesti mai mult ca ai ceva grav (ceeaa ce este o prostie! ) cu atat vei genera mai multe manifestari neplacute la nivelul sistemului digestiv, extrem de sensibil la anxietate, depresie sau o combinatie a lor. Odihneste-te suficient, renunta definitiv la bauturi acidulate, fa miscare multa si iti vei reveni. Va dura ceva, deoarece organismul s-a obisnuit cu prostiile pe care le-ai mancat pana acum. Mai toate contineau glutamat monosodic, un neuromediator extrem de periculos, care creeaza in plus si dependenta fata de produsele de tip fast-food.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-05-2017, 10:06 AM
Mesaj: #3
RE: Ce să am la stomac ? :((
Astăzi am avut un scaun normal , dar de culoare gălbuie cu puțin maro . Sper să tot fac așa , poate nu mi se strică scaunul .. mă gândesc că culoare din fecale este cauzată din cauza pastilelor pilorix care sunt galbene ... ( sunt pastile naturiste )
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)