Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bubițe( asemănătoare unor cosuri mici fara mijloc alb vizibil)
10-05-2018, 07:33 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-05-2018 07:34 PM de Gizel.)
Mesaj: #1
Exclamation Bubițe( asemănătoare unor cosuri mici fara mijloc alb vizibil)
Buna ziua
Acum 2 săptămâni am aflat că am candida( am fost la ginecolog). Ok, am luat tratament 2 sapt și eu și partenerul (pastile in doza unica, crema și ovule), dar nu știu de unde am luat-o ( avem contacte neprotejate de mai bine de 2 ani).
Ideea e că am terminat acest tratament și e prima dată când am făcut candida, dar acum observ niste bubițe mici in jurul intrării în vagin care atunci cand le-am "deranjat" la spălare, au dat usturimi inclusiv de la apa( asta s-a întâmplat într-o seară, parcă s-au spart dar specific că sunt mici, nu ieșite tare in relief sau sa prezinte ceva evident).
Acum sunt ok, am folosit nidoflor și nu mă mai deranjează, dar ele exista. Aceste bubițe ce pot sa prezinte defapt? La sfârșitul tratamentului am fost și la menstruație și singurul lucru pe care l-am făcut diferit, a fost să mă spăl cu săpun de bebe in zona intima. Credeți că sunt trecătoare? Sau e nevoie sa merg iar la gine? Pot apărea de la săpun sau igiena "insistenta"? Nu am avut contact sexual pe parcursul tratamentului și ele au apărut la sfârșitul acestuia. Am 23 de ani.
Mulțumesc
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Bubițe( asemănătoare unor cosuri mici fara mijloc alb vizibil) - Gizel - 10-05-2018 07:33 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)