Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bataile inimii
16-09-2023, 10:42 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 16-09-2023 10:43 AM de Nikole.)
Sad RE: Bataile inimii
Buna dimineata!

Nu mai inteleg nimic. Revin cu aceeasi problema...
Ieri, toata ziua, am avut o stare de agitatie interioara si spre seara pulsul a fost 135 la mic efort, in mers, iar in repaus 105. Simteam si parca o usoara presiune pe piept, parca si respiratia era ingreunata. Am luat 50 mg de betalok.
In dimineata aceasta am verificat pulsul. In repaus este 57-62.

O infectie urinara poate influenta in asa masura pulsul? O spondilita?
Sau care ar fi cauza?
Dintre toate analizele facute acum 2 luni, am lipsa de VitD si CRP crescut, in rest ...sunt bune.

Multumesc si sanatate!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
17-09-2023, 08:42 AM
RE: Bataile inimii
Nikole,
CRP-ul crescut indica o stare inflamatorie sau infectioasa (ai pomenit de infectia urinara) care pot sta la baza unui puls crescut. Trebuie sa iei vit. D constant, pana restabilesti nivelul normal. In infectiile urinare, la care urinarile sunt frecvente, se pierd minerale, in special potasiu. Ia un supliment cu magneziu (ajuta si la amelirarea anxietatii asociat cu B6 in special) si consuma caise, banane sau ia un supliment gen panangin sau aspacardin. Trateaza infectia urinara daca ai asa ceva. Cautat o perna speciala pentru spondiloza si discuta cu cardilogul pentru un tratament minimal cu un betablocant usor, cum e concorul de ex., sa nebiletul, in doze mici.
Sanatate.
 Mulţumiri acordate de: Nikole
19-09-2023, 03:11 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 19-09-2023 03:15 PM de Nikole.)
RE: Bataile inimii
Mii de multumiri, SoulHealer! big hug
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)