Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antibiotice naturale
01-02-2015, 10:51 PM
Mesaj: #1
Antibiotice naturale
Buna seara .
Am aflat ca exista antibiotice naturale sub forma de capsule care ar inlocui cu succes antibioticele de sinteza in cazul tratamentului unui adult diagnosticat cu sinuzita si amigdalita . Este adevarat , pot avea incredere intr -un tratament naturist care sa-l inlocuiasca pe cel chimic si daca da cine le produce si / sau de unde le pot achizitiona online .
Multumesc.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-02-2015, 11:27 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-02-2015 11:28 PM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: Antibiotice naturale
Sunt multi compusi naturali care au actiune bacteriostatica asupra unor agenti patogeni raspanditi. As aminti aici propolisul, usturoiul, ghimbirul, ceapa, turmericul, mierea de manuka si multe altele. Din pacate ele nu au aceeasi eficienta cu a unor antibiotice de sinteza in cazurile acute cu manifestari care prezinta un pericol imediat pentru sanatate.
Medicul este cel care poate stabili ce tratament trebuie urmat. Tratamentul naturist este bun preventiv, sau ca adjuvant in unele cazuri mai putin virulente sau care s-au cronicizat.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
04-02-2015, 05:13 PM
Mesaj: #3
RE: Antibiotice naturale
Buna ziua.Sunt remedii naturale cu actiune antibiotica.Sunt atat plane medicinale cu efect antibacterian, antiviral cat si uleiuri esentiale.Acestea din urma au un efect mult mai rapid si intens decat plantele medicinale.Unele uleiuri esentiale se gasesc acum si sub forma de capsule pentru o mai usoara administrare.Capsulele Biomicin forte si Biomicin au fost evaluate clinic şi prin analize de laborator la pacienţi cu faringo-amigdalite şi cu infecţii urinare.
S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene şi pe uroculturi.S-a constatat eficienţă într-un procent semnificativ: Biomicin Forte în 98% din cazuri şi Biomicin în 80% din cazuri, cu negativarea la control a germenilor identificaţi prin analizele iniţiale (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans).
Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate în paralel pe antibiograme), în plus germenii care au prezentat rezistenţă la antibioticul de sinteză, au fost sensibili la Biomicin Forte.
S-a constatat eficienţă într-un procent semnificativ: Biomicin Forte în 98% din cazuri şi Biomicin în 80% din cazuri, cu negativarea la control a germenilor identificaţi prin analizele iniţiale (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans).

S-a administrat Biomicin forte, capsule moi timp de 21 zile, în doză de 1 x3cps/ zi, la 32 pacienţi cu patologie infecţioasă bronho-pumlonară cronică acutizată, manifestată prin tuse cu expectoraţie, dispnee, durere toracică, febră, astenie.
S-a constatat că tratamentul cu Biomicin forte a fost suficient ca unic tratament pentru ameliorarea/absenţa simptomelor clinice la 96,7% pacienţi şi a condus la ştergerea leziunilor pneumonice la bolnavii cu pneumonii trenante, la reducerea fenomenelor clinice de supuraţie bronşică la bolnavii cu bronşiectazii, iar sputa a devenit din purulentă, mucoasă şi s-a diminuat cantitativ.
Biomicin forte, capsule moi a fost bine tolerat de 93% pacienţi şi lipsit de efecte adverse.

Antibioticele naturale pot inlocui antibioticele clasice fara nici o problema.Practica noastra o dovedeste.In situatii mai complexe insa sunt indicate administrarea si a altor remedii.
Pentru ambele afectiuni tratamentul este mai complex.Se face o cura cu una din capsule timp de 3 saptamani, la care se adauga si alte remedii.De exemplu pentru sinuzita sunt indicate si inhalatii cu solutia Biomicin si ulei esential de pin.Pentru amigdalita se mai asociaza si comprimate cu actiune antiseptica locala, cum sunt comprimatele Plantusin, tinctura Hapciu cu efect antiinflamator, antiinfecţios, febrifug, sudorific, imunostimulator, .
Pentru un tratament adecvat este indicat un consult la un cabinet de fitoterapie.
Multa sanatate!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)