Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amorțeală cap, mana și picior pe partea stângă.
03-06-2021, 04:53 PM
Mesaj: #1
Amorțeală cap, mana și picior pe partea stângă.
Salut. Poate mă puteți ajuta cu un sfat. Vinerea trecută am inceput sa simt in piciorul stâng o căldură iar sâmbătă am inceput sa simt același lucru și la mana stanga. Duminică dimineață m-am trezit cu o durere in spatele capului o senzație de ace așa în față, cam cum te simți după anestezia făcută la dentist, o semi-amorțire. Problema este că astăzi simt același lucru...am tot luat antinevralgic, paracetamol însă nu m-a lăsat decât puțin durerea de cap însă amorțelile și acele inca le simt pe fata,mâini și picioare. In plus la picioare simt uneori căldură și în talpa sau uneori mi se contracta mușchii la gambe. De asemenea simt uneori pe mâini și pe picioare și o senzație că de arsura.
Am fost la urgente unde doar mi-au făcut o branulă cu paracetamol și analize (ce au ieșit bune la sange) și după m-am simțit puțin mai bine. După am mers la un neurolog și mi a recomandat un rmn cerebral și unul cervical pe care le voi face mâine la o clinică privată. Sunt super speriat fiindcă nu am mai simțit niciodată astfel de senzații.
Menționez că am fost întrecut diagnosticat cu spondiloza cervicală. Durerile de la spondiloza erau similare cu acestea pe care le simt și astăzi însă fără acele ace și amorțeli, era doar simpla durere de cap. De asta sunt panicat fiindcă nu știu ce e cu aceste simptome.
Spondiloza nu m-a mai supărat de mult timp. Totuși lucrez 8 ore pe zi in fata calculatorului stand într-o poziție nu tocmai plăcută. De asemenea sport n am mai făcut de prin octombrie anul trecut. Sunt super panicat sa nu fie ceva grav.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
03-06-2021, 07:22 PM
Mesaj: #2
RE: Amorțeală cap, mana și picior pe partea stângă.
Din cauza spondilozei ai problemele. Vremea din ultimele saptamani a accentuat suferintele legate de sistemul osos sau manifestarile de tip reumatism inflamator acut. Alte manifestari pot fi durerile de umeri in muschii bratelor, dureri ale articulatiei cotului. Pozitiile incorecte la calculator, sutele de ore perecute in fata ecranului in pandemie, sedentarismul, duc la tulburari de acest gen. O verificare la oftalmolog este si ea utila.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)