Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alunita care a crescut
30-12-2019, 12:34 PM
Mesaj: #1
Alunita care a crescut
Buna ziua, am 20 de ani si acum o luna mi-a aparut o alunita noua pe gat. Avea un diametru de 1.5 si o culoare maro foarte deschis. De atunci si pana acum, a crescut un pic mai mare, avand un diametru de 2mm si o culoare foarte putin mai inchisa. In perioada asta m-am mai si ingrasat daca asta poate fi un efect asupra ei. La inceput era plana acum este un pic iesita din relief, pana in 0.5mm iesita, doar cat sa se simta la atingere. Are culoare uniforma, margini regulate si este simetrica. Nu prezinta niciun simptom. Eu nu ma expun mai deloc la soare, nu am fost niciodata la mare/piscina, deci cred ca e aparuta datorita factorului genetic. Am fost la dermatolog acum 2 saptamani pentru o alta alunita care mi se parea suspecta, din fericire nu a fost nimic, dar nu i-am zis si despre asta ca nu i-am acordat atentie, alunite mai mi-au iesit, dar nu am stiut ca a crescut ca nu m-am uitat la ea tot timpul, daca as merge din nou la dermatolog intr-o perioada asa de scurta nu stiu ce ar putea zice... Am citit pe net ca o alunita care creste e maligna, lucru care mi-a dat de gandit si m-a cam panicat un pic... asa ca vin cu intrebarea: daca alunita a aparut acum o luna si pana acum a crescut aproximativ 1mm, e un proces normal sau chiar trebuie sa merg din nou la dermatolog? Mentionez ca am un ten mai inchis si in jur de 30 aluntie pe corp, niciuna atipica.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
30-12-2019, 02:50 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 30-12-2019 02:50 PM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: Alunita care a crescut
Esti un tip anxios si asta explica totul. Tentatia asta de a te studia cu o perseverenta maniacala o sa te mai duca la dermatolog, macar pentru a te linisti! happy
Sa ai un 2020 in care sa scapi de obsesii! La multi ani! happy
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
30-12-2019, 05:10 PM
Mesaj: #3
RE: Alunita care a crescut
Multumesc, la multi ani happy Dar totusi, faptul ca a crescut putin intr-o luna de cand a aparut e un proces normal sau trebuie sa merg la dermatolog?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)