Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ajutati-ma
16-02-2013, 04:51 PM
Mesaj: #1
Ajutati-ma
Buna ziua, am si eu o problema si as avea nevoie de ajutorul dvs.Ieri in timp ce faceam dus m-a cuprins o caldura foarte puternica, am ametit, mi-am dat seama ca ar fii ok sa ma pun jos, am deschis usile dusului sa intre aer, mi-am dat cu apa rece pe fata.Am stat asa 2-3 min si am crezut ca mi-am revenit.Am incercat sa merg pana in camera si la jumatatea drumului m-a cuprins ameteala si mai rau si am vazut negru, totul era in ceata si am picat.Din cauza socului mi-am revenit si am inceput instantaneu sa plang.Dupa aceea nu am mai avut absolut nimic.Insa astazi am fost la un prieten si era foarte cald in casa si simteam ca ma ia din nou ameteala insa m-am pus pe pat si mi-a fost mai bine.Mi se intampla acest lucru de ieri, doar la caldura[cred eu].De mica am avut senzatie de sufocare la caldura.Mama spune ca este o cadere de calciu, avand in vedere simptomele.Tin sa spun ca acum 2 saptamani am avut ciclu normal, si ieri am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Ce sa fac? Va rog ajutati-ma.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
16-02-2013, 08:54 PM
Mesaj: #2
RE: Ajutati-ma
Lipotimia este posibila in anumite conditii favorizante, cum este in cazul tau la caldura.Deci trebuie sa eviti aceasta situatie.
Lesinul (lipotimia) poate sa apara si in alte situatii, fara a fi neaparat vorba de o stare patologica, de exemplu in caz de oboseala, efort fizic, stres.
Sigur, lesinul poate fi un simptom in anumite stari patologice, de aceea daca se repeta ar fi bine sa faci cateva investigatii, la recomandarea medicului de familie spre exemplu analiza completa sange (poate fi vorba de anemie, hipoglicemie, spasmofilie..) un control la medicul specialist cardiolog (verificare TA, ECG, ecografie), la oftamolog (fund de ochi).
Deosebit de importanta este examinarea clinica.

Piatra de încercare a caracterului omenesc este timpul. (Menander)
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
17-02-2013, 12:25 AM
Mesaj: #3
RE: Ajutati-ma
Cu siguranta trebuie sa fac niste analize cat de curand.Va multumesc mult pentru raspuns.Mi-e destul de frica de cauza acestor ameteli.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)