Ablatii reusite sau .....
|
01-03-2011, 07:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ablatii reusite sau .....
Lumi, daca doctorul nu te-a avertizat deja de pretul stimulatorului inseamna ca nu te costa nimic, nu se va folosi mappingul 3D in cazul tau. In ce priveste pretul stimulatoarelor , intra pe topicul de Stimulatoare si edifica-te. Bafta multa !
|
|||
01-03-2011, 07:33 PM
|
|||
|
|||
Este posibil ca si stimulatorul sa nu coste nimic daca are spitalul in stoc. Dar stai sa vedem, poate nu e nevoie de stimulator, asta era doar o posibilitate.
PORTAL MEDICAL: http://www.medical-bucuresti.ro |
|||
01-03-2011, 07:35 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-03-2011 07:40 PM de nicolaescu luminita.)
|
|||
|
|||
Uliana , mii de multumiri pentru raspuns ! Tocmai i-am trimis un mail dr . Vatasescu si l-am intrebat de pretul stimulatorului cardiac si astept un raspuns . Vrea sa ma duc pregatita sa nu dau din ,,colt in colt cand ajung acolo" . Stii ceva si de alte ,,costuri" pe care poti sa mi le comunici prim mail?( te rog mult)
armmdt , multumesc pt raspuns!Sunt optimista , iar DR Vatasescu mi-a placut ff , desi ma asteptam sa fie mai in varsta . M-a avertizat in legatura stimulatorul sa stiu la ce sa ma astept , oricum pt mine spitalulu Floreasca este ca o familie si am mare incredere! |
|||
02-03-2011, 08:21 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 02-03-2011 08:22 AM de nicolaescu luminita.)
|
|||
|
|||
Armmdt ,
iti doresc ca primavata care tocmai a venit sa-ti acuca numai bucurii , sanatate si multe impliniri ! Si s-o tii tot asa pt f f multi oameni au nevoie de ajutorul si sfeturule tale . Pt voi tinerii din ziua de azi am toata admiratia . suze pt greseli, dar m-am grabit. |
|||
04-03-2011, 06:14 PM
|
|||
|
|||
Buna ziua, dragi inimosi!
![]() La mai mult de doua saptamani de la ablatie, m-am decis sa subscriu topicului! Sunt fericita posesoare a unei inimi proaspat reconditionate, prin ablatie cu radiofrecventa... povestea mea fiind simpla: 20 de ani de crize de TPSV, doua nasteri normale (o daaaa!- cu crizele aferente, din doua in doua zile, copiii din fericire amandoi sanatosi). Ultima criza la sfarsitul lui noiembrie 2010, durata cam 60 de minute. Pe 15 februarie a fost procedura de ablatie. De atunci inimioara bate linistita. Am avut o complicatie la locul punctiei, dar dl doctor a rezolvat-o admirabil. Dr Vatasescu de la Floreasca - un profesionist desavarsit! Am scapat ! ![]() PS: partea mai delicata este acum prelucrarea subconstientului- "cum sa traim fara amenintarea unei noi crize, dupa 20 de ani de TPSV" - studiu de caz cu aplicatie practica ![]() Urati-mi succes in educarea psihicului meu! ![]() My heart will go on... |
|||
05-03-2011, 08:53 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 05-03-2011 08:54 PM de liviu.)
|
|||
|
|||
te rog sa ma ierti ca iti spun dar eu cred ca e mai bine asa:dupa aproximativ 3 luni este certa reusita ablatiei.Iti doresc din toata inima sanatate!
P.S. va rog sa ma contraziceti. |
|||
05-03-2011, 09:52 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 05-03-2011 10:18 PM de Arm-Med.)
|
|||
|
|||
OK Liviu, te iert
![]() Oricum, nu raman datoare, revin cu informatii de pe...campul de lupta! Multumesc pentru urare, si promit sa te ascult ![]() My heart will go on... |
|||
21-03-2011, 08:43 AM
|
|||
|
|||
Avenit ziua cea mare ! Maine voi merge la Floreasca sa fac ablatia . Am ceva emotii , dar le multumesc fetelor , Ulianei si Idoteei, pentru ca m-au pregatit si stiu la ce sa ma astept! O sa va ,,povestesc " dupa ..
|
|||
21-03-2011, 01:28 PM
|
|||
|
|||
Luminitoooo, bafta cit cuprinde, maica, si sa devii o FOSTA. Sa nu multumesti pentru bafta, hai sa ne purtam ca-n studentie, inainte de examene ! Sa fie !!!!!
![]() |
|||
21-03-2011, 02:08 PM
|
|||
|
|||
iti multumesc pentru incurajari. Sunt sigura ca o sa fiu o ,,fosta" pt ca imi doresc ffff mult si de obicei dorintele mi se implinesc.
|
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)