Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 3 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ablațiile mele
03-02-2017, 12:26 PM
Mesaj: #191
RE: Ablațiile mele
Mulţumesc, domnule, mulţumesc!

Ambiţia trebuie să o ai pentru a face această procedură, iar încrederea, în medic. În alt mod nu poţi influenţa situaţia. Inima îşi are propriul "eu" şi se sustrage controlului nostru. happy
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
15-03-2017, 10:48 AM
Mesaj: #192
RE: Ablațiile mele
Buna ziua! Sunt programata pt studiu electrofiziologic in viitorul apropiat la Cluj. Va rog cei care ati facut ma puteti contacta in privat pentru a-mi oferi mai multe informatii?!? Va multumesc anticipat.
Multa sanatate
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
22-08-2017, 02:53 PM
Mesaj: #193
RE: Ablațiile mele
Daca tot am scris pe topicul de "Ablatii reusite sau...", hai sa scriu si aici. M-am retinut de la a mai scrie din superstitie. big grin La prima ablatie, ca un facut dupa ce scriam, pac, se intampla ceva sau aveam o criza. Asta ar fi explicatia intarzierii. Amu, fie ce-o fi, daca am spus pe celalalt topic ca n-am mai avut nicio criza de la a doua ablatie, sa povestesc si aici rezumatul acestor aproape noua luni fara FiA... Reamintesc ca prima ablatie a fost cu RF, cea de-a doua crio. Pare ca aceasta din urma a fost mult mai eficace si stiind tehnologia ei, cred ca nu e o intamplare, fiindca se izoleaza venele pulmonare circular. Dupa prima ablatie venele s-au reconectat, probabil pe langa traseele ablate prima data.
Ca nou nu te mai face niciun medic, dar important e ca n-a mai fost nicio criza cu spitalizare. Ba mai mult, nici macar un minut de FiA. Ceea ce mi se pare remarcabil si extrem de imbucurator. Au fost perioade cu multe extrasistole carora, personal, nu le dau absolut nicio importanta. Au fost evenimente ceva mai lungi (cateva secunde pana la zeci de secunde), cand am crezut ca am iarasi crize de FiA. Am pus holter si m-am linistit dupa ce am vazut ca au fost salve de extrasistole. S-au rarit si acestea foarte mult si le mai fac doar in momente de suprasolicitare fizica sau nervoasa. Una peste alta, schimbarea in bine a fost extraordinara. Le-as dori sa aiba parte de asa ceva tuturor celor care sufera din cauza acestei pacatoase afectiuni.
S-auzim de bine si multa sanatate tuturor!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
13-11-2017, 12:52 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 13-11-2017 06:59 PM de ursamajor.)
Mesaj: #194
RE: Ablațiile mele
No, dragilor, luna asta (pe 28) se împlinește un an de la a doua ablație și totul este OK. Nu am mai avut nicio criză de FiA, ci doar relativ (și doar uneori) numeroase extrasistole. Dar astea nu mă mai deranjează, trăiesc cu ele, în condițiile în care pot face comparație între "furtuna", numită FiA și ele, "adierea/murmurul". Multe n-ar fi de spus, poate doar faptul că încă n-am reușit să scap de kilogramele în plus, din păcate. sad Și sunt aproape sigur că și extrasistolele s-ar mai rări, dacă aș reuși s-o fac. Postarea se vrea doar o pledoarie la #rezistență big grin în fața acestei boli numite FiA și un îndemn la speranță pentru cei ce după o ablație încă nu au scăpat de ea. Mă gândesc la colegul CristianG, în principal, pe care îl încurajez să lupte cu necazul de a avea recurențe după prima ablație.
No, multă sănătate tuturor! big hug
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Mulţumiri acordate de: CristianG
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)