Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A trecut un an
22-05-2011, 08:30 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 22-05-2011 09:14 AM de SoulHealer.)
A trecut un an
Dragii mei,
Nici nu stiu cand a trecut acest an de cand, cautand raspunsuri la problemele de sanatate cu care ma confruntam am descoperit acest forum si am devenit, in scurt timp, un membru al unei mari familii care m-a ajutat enorm intr-o lupta careia nu ii mai faceam fata singur. E greu sa gasesc acum cuvinte pentru a-mi exprima recunostinta fata de generozitatea celor care mi-au raspuns la intrebari si m-au ajutat sa descopar modul cum trebuie sa lupti cu boala si mai ales cu tine insuti. Am considerat ca modul cel mai bun de a rasplati acest altruism, este sa ajut la randul meu pe altii aflati in suferinta macar cu un sfat, o indrumare, o gluma care sa le descreteasca fruntile. Acum, dupa un an, pot sa spun ca am reusit sa obtin cu mult mai mult decat ma asteptam, recunoastere, prietenie, aprecierile voastre care inseamna enorm pentru mine.
Tin sa-i multumesc mult lui Arm-Med pentru increderea acordata si pentru modul cum a condus dezvoltarea acestui forum. Idei excelente cum au fost infiintarea sub-forumurilor "Off-topic/delir sub control", "Melodia zilei", "Faza zilei" au adus ingredientele necesare tuturor in lupta cu suferinta, umor, buna dispozitie, muzica, un tonus psihic de un real folos in lupta care de multe ori trebuie sa o ducem cu noi insine mai mult decat cu boala.
Aceeasi recunostinta o am si pentru uliana, un om de o generozitate iesita din comun, care iti da forta prin felul in care, luptand la randul ei cu o boala cumplita, gaseste mereu timp pentru suferinta altuia printr-un sfat, o cale de urmat, o vorba de duh! happy
O mentiune speciala pentru ANA GONZALES, o alta mare doamna a forumului nostru care ne-a adus mereu ratia de sensibilitate de care aveam nevoie. O rog sa ma ierte daca uneori, ironia sau chiar sarcasmul meu de pe topicul "Ce nervi am!" au depasit o anumita limita! happy
Multumiri lui csm, fata morgana, razvi, georgiana, leontina si multi altii dintr-o lista foarte lunga, pentru vizibilitatea lor pe forum, contributiile greu de estimat la zestrea de cunostinte prin care acest forum a crescut enorm si a devenit atat de cautat de catre toti cei care au nevoie de un raspuns la problemele de sanatate cu care se confrunta.
Cu aceste ganduri va multumesc inca odata tuturor si va chem sa continuam acest demers generos si plin de satisfactii pe care il reprezinta ajutorul dat semenilor nostri care se confrunta cu probleme de sanatate.
Cu recunostinta,
SoulHealer
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Mulţumiri acordate de: fata morgana , twinport , andremi
22-05-2011, 09:13 AM
RE: A trecut un an
Felicitari, la cati mai multi ani pe forum ca super-Moderator si cat mai multe stele!

Piatra de încercare a caracterului omenesc este timpul. (Menander)
22-05-2011, 11:57 AM
Ce bine ca esti, Arhimovule, ce bine ca sintem, ce bine ca avem Bulevardul FORUM, ce bine ca exista OMUL care a stiut sa aprinda si sa intretina flacara luminarilor ! E cald si luminos la noi - si multumim !
23-05-2011, 09:06 AM
Ce bine ca exista acest forum,ce bine ca existati voi .Cu ajutorul vostru mi-am recapatat speranta la viata.S.H ,esti un om minunat si din momentul cand mi-ai zis sa consider sfaturile tale ca venind de la un frate mai mare si sa nu ma mai supar,consider ca undeva departe mai am un frate.Sa ai grija de tine sa te avem mereu alaturi.O :heart:din partea mea!
05-04-2013, 08:34 PM
Afland de vestea trista despre prietena noastra Uliana am simtit sa scriu acum, aici ca VA MULTUMESC . Va multumesc tuturor ce incercati ca acest forum sa existe, tuturor celor ce incercati sa ne ajutati printr-un sfat, o indrumare, sa ne alinati cu o vorba buna durerile, gandurile negre. Nici nu realizati cat de mult bine ne faceti; pentru mine ati fost de multe ori gura mea de aer, speranta, dorinta ...familie. Va multumesc acum, cand suntem in viata...nu as vrea ca sa regret cum regret in acest moment ca nu i-am multumit la timpul potrivit , cat ar fi meritat... Ulianei...
Va multumesc , datorita voua nu doar existam ci si TRAIM !
 Mulţumiri acordate de: SoulHealer , Alma , csm
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)